Err

Tu cesta : 0,00 EUR

ENOTURISME EN FAMÍLIA

El nostre celler, situat a la comarca del Penedès, ofereix una visita molt especial perquè els pares puguin compartir amb els seus fills una jornada única de viticultura i enologia.
Aprofitant l'entorn de natura, rica en estímuls i sensacions, tenim com a finalitat apropar-los a la viticultura, el procés d'elaboració del vi al celler i l'experimentació amb diferents aromes i textures (terra, flors, fruits, fustes...), per obrir els sentits dels més petits i grans.
El celler i les vinyes que es visiten són de propietat privada i familiar. Tenen una extensió de 100 hectàrees. Us acollim adaptant-nos a les conveniències i necessitats, de cadascun
dels grups i edats.

L'activitat inclou:
- Passeig per les vinyes on es donen explicacions sobre la viticultura: el cicle biològic de la verema, la climatologia, la topografia i el sòl 
- Visita al celler d'elaboració on es parla d'enologia: procés d'elaboració dels vins blancs, rosats i negres, maquinària utilitzada en el procés (tremuja, premsa tines, bótes...) 
- Taller sensorial on els més petits experimentaran amb diferents textures de terra, degustació de suc de raïm i oloraran fragàncies diferents de fruites, flors, roures, torrats, suros. Els més grans podran gaudir d'un curs de tast, degustació de 4 vins (tots ells avalats amb premis de prestigi internacional) i d´un pica-pica amb productes de la regió. 
En la visita es farà entrega d´un dossier complet per a poder seguir practicant a casa l´art de la degustació. 
La bodega els hi ofereix la possibilitat de quedar-se a dinar a la finca.

Horari:
- Cada dia 
- Durada de 2h 
*Mínim  20  persones 

Preu:
Preu visita:  - Adults: 25€  - Infantil: 15€ 
Preu dinar: - Adults: 25€   - Infantil: 15€