Err

Tu cesta : 0,00 EUR

EnoCoaching®

Al celler J. Miquel Jané, apostem pel valor afegit que té el Vi com a element integrador de noves metodologies alternatives com el Coaching, sent pioners en aquest camp. És per això que col·laborem estretament amb Biel McMillan, empresa líder en Coaching Organitzacional i creadors d'una nova activitat: el EnoCoaching® .

Aprofitant la suma del nostre entorn natural situat a l'Alt Penedès, amb les nostres 100ha de vinya i bosc en propietat, oferim un entorn ric en sensacions i possibilitats .

Els presentem el EnoCoaching®: Desenvolupament d'Habilitats Directives i de Lideratge a través del Tast de Vins Miquel Jané, elaborats al celler i avalats amb premis de prestigi internacional.

Aquesta increïble activitat lúdico - didàctica (desenvolupada per Biel McMillan), possibilita i facilita als assistents, desenvolupar i potenciar àrees professionals tan vitals com: el Lideratge, la Proactivitat i el treball en Equips d'Alt Rendiment.

El preu inclou:
- Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura a mans del somellier i enòleg del celler.
- Visita al celler J. Miquel Jané mentre es donen explicacions enològiques. 
- Inici de l' EnoCoaching amb tast de 2 o 3 vins Miquel Jané elaborats al celler i avalats amb premis de prestigi internacional.
- Dinàmiques grupals
- Dinar (opcional 24 €/persona)

Horari:
- Tots els dies
- De 8 a 20 assistents

Preu adults fins a 8 persones 70€/persona, a partir de 8 persones 65€/persona