Err

Tu cesta : 0,00 EUR

REGALA XECS REGAL ENOTURISME MIQUEL JANÉ

  1. Selecciona l'experiència que vols regalar
  2. Una vegada seleccionada escriu el nom a qui va dirigit el regal i procedeix al pagament
  3. Un cop hem confirmat el pagament t'enviarem el xec regal per email
  4. Una vegada tinguis el xec podràs reservar el dia que desitgis l'experiència (aquest apartat)    Els xecs tenen una validesa de 12 mesos des de la data de la compra.

XEC REGAL CURS VITICULTURA ENOLOGIA I TAST

Experiència enològica

Comparteixi amb nosaltres una jornada única de naturalesa, viticultura i enologia. Podrà degustar 4 vins Miquel Jané, tots ells avalats amb premis de prestigi internacional.


Dissabtes i diumenges de 11h a 14h

1 persona 25€

XEC REGAL CURS VITICULTURA ENOLOGIA I TAST PER A 2 PERSONES

Experiència enològica

No es perdin l'oportunitat de passar amb nosaltres una jornada única de naturalesa, viticultura i enologia en parella. Podreu degustar 4 vins Miquel Jané, tots ells avalats amb premis de prestigi internacional.


Dissabtes i diumenges de 11h a 14h

50€/2 persones


XEC REGALCURS DE VITICULTURA, ENOLOGIA I TAST + MENÚ DE BRASA

Experiència enogastronòmica

Aprofita l'oportunitat de passar un matí rodejat de natura, viticultura i enologia al celler J. Miquel Jané amb el curs de viticultura, enologia i tast, i gaudeix del menú de brasa amb un entrant, un primer, un segon i un postre.


Dissabtes i diumenges després del tast
45€/persona

XEC REGAL CURS VITICULTURA, ENOLOGIA I CATA + MENÚ DE CALÇOTADA

Experiència enogastronòmica

Després de visitar les vinyes i la bodega, procedirem a fer el tast de 4 vins amb premis internacionals, durant la qual el nostre enòleg explicarà els secrets de cadascun dels vins.Una vegada acabada la visita, gaudireu d’un menú calçotada, caracteritzat per l'ús de productes de màxima qualitat, de temporada i de proximitat, seleccionant calçots ecològics i maridat amb els vins de la mateixa bodega.


Dissabtes i diumenges després del tast
45€/persona

XEC REGAL RUTA LLIURE EN BICICLETA I TAST DE VINS

Enoturisme d'aventura

Gaudeix d'una ruta lliure amb bicicleta pel Penedès, descobrint el paisatge i el seu encant; seguit d'un tast de 5 vins J. Miquel Jané elaborats al celler i avalats per prestigiosos premis internacionals.


Dissabtes i diumenges

50€/ persona 
XEC REGAL ESMORZAR + CURS COMPLET DE VITICULTURA, ENOLOGIA I TAST

Experiència enogastronòmica

Aprofita l'oportunitat de passar un matí rodejat de natura, viticultura i enologia al celler J. Miquel Jané. En primer lloc, s'ofereix un esmorzar amb productes típics de la regió i a continuació el curs complet de viticultura, enologia i tast.


Dissabtes i diumenges de 10h a 14h

30€/adults

20€/infantil


XEC REGAL ESCAPADA ENOLÒGICA I SPA CAP DE SETMANA

Estada enològica

Escapa't un cap de setmana a conèixer el Penedès. Comparteix amb nosaltres una jornada única de naturalesa, viticultura, enologia i tast descansant en un Hotel 4 * Sup. Gaudirà d'una nit d'allotjament per a dues persones amb esmorzar inclòs, a més d'un circuit spa.


Tots els dissabtes i diumenges
125€/persona


XEC REGAL ESCAPADA ENOLÓGICA Y CULTURAL FIN DE SEMANA

Estada enològica

Escapa't un cap de setmana a conèixer al Penedès. Comparteix amb nosaltres una jornada única de naturalesa, viticultura i enologia. S'allotjarà durant una nit a l'Hotel Sol i Vi *** amb esmorzar inclòs, situat al cor de la comarca del Penedès.


Tots els dissabtes i diumenges

72,00€/personaCHEQUE REGALO ESCAPADA BIO-ENOLÓGICA FIN DE SEMANA

Estada enològica

Escapa't un cap de setmana a conèixer al Penedès. Comparteix amb nosaltres una jornada única de naturalesa, viticultura i enologia. S'allotjarà a l'Hotel  Bio-Hotel Rural Cal Ruget. La masia està envoltada de vinyes i gaudeix d'unes magnifiques vistes a Montserrat.


Tots els dissabtes i diumenges

163€/persona