Err

Tu cesta : 0,00 EUR

RUTES EN BICICLETA I DINAR AL CELLER 

Gaudeixi d'una jornada completa amb la ruta amb bici que parteix des de l'estació Lavern/Subiratsi i que porta al celler Miquel Jané per gaudir del menú de brasa o calçotada i, després, retornar en bicicleta a l'estació (total de la ruta en bici, anada i tornada, 38km). La ruta s'endinsa entre les vinyes de Guardiola de Font-rubí amb fantàstiques vistes de les muntanyes de Montserrat i del Penedès amb una altitud de 500m. Ruta lineal fins al celler de poc més de 19km amb un moderat desnivell i apte per a la majoria dels públics. La bicicleta elèctrica permet un fàcil pedaleig.
També, pot gaudir d'una ruta circular de mig dia d'uns 17km. Aquesta ruta recorre vinyes i boscos amb magnifiques vistes al municipi de Subirats, passant per diferents cellers i per la població de Sant Pau d'Ordal. Una vegada finalitzada la ruta podrà gaudir d'un deliciós dinar en el restaurant del celler Miquel Jané, a només 15min en cotxe de l'estació. 


RUTA AMB DINAR AL CELLER

Inclou:

- Lloguer de bicicleta convencional (4h)

- Menú de brasa o Calçotada en el celler Miquel Jané 

45€/persona

.

Veure Ruta

..

Horari:

- 10:00h Inici ruta amb bici (Estació Lavern/Subirats)

- 14:30h Menú de brasa o Menú de calçotada enel celler 
Contracte de lloguer de bicicleta a signar el dia de l'activitat
El client es compromet a responsabilitzar-se dels possibles danys o pèrdua de bicicleta (s) o cadenats durant el període de lloguer i compensarà l'empresa de lloguer de bicicletes pels costos totals de reparació o de reemplaçament de tot el material llogat (en cas de robatori sempre s'ha d'adjuntar la denunciapolicial). Preu a pagar per bici no retornada: 400 € bicicleta normal, 200 € bicicleta de nen i per cadenat no retornat o perduda de clau: 20,00 €. L'empresa de lloguer de bicicletes no es responsabilitza de cap dany personal oa altres causats per l'ús de la bicicleta (s) llogada. Aquest contracte es regeix per la llei espanyola. En cas de conflicte se sotmetrà a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de Barcelona, Espanya. Les normes de trànsit s'han de respectar, és la vostra responsabilitat i obligació.