Err

Tu cesta : 0,00 EUR

VISITA TEATRALITZADA

Experiència enoturística

Joanet Casamitjana, treballador i amic de la família J. Miquel Jane, ens farà un recorregut màgic teatral per mostrar-nos els seus encants i les peculiaritats d'aquesta gran masia enmig del marc incomparable delè. La seva mirada des de l'humor ens farà còmplices de curioses anècdotes d'aquest celler i els seus voltants. El personatge sempre acompanyat del seu gran amic i especialista en enologia, per explicar-nos els conceptes útils per ser un excel·lents coneixedors sobre l'art de criar vins i caves.

Aquest recorregut, instructiu màgic teatral, és una nova oferta per oferir al visitant, curiós, i de noves experiències d'un punt de vista diferent al recorregut habitual. Elegància, humor i participació faran d'aquest recorregut una experiència inoblidable i sense passar per alt d'haver conegut la meravellosa de Celler J. Miquel Jané.

L'activitat inclou:

- Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura

- Visita al celler mentre es donen explicacions enològiques

- Tast de 4 vins Miquel Jané elaborats al celler i avalats amb premis de prestigi internacional

- Pica-pica de productes de la regió

- Dossier explicatiu del curs que servirà de guia pràctica

El celler els ofereix la possibilitat de quedar-se a dinar a la finca i provar el nostre menú de brasa.


Horari:

Durada de 3 hores (de 11h a 14h)

Tots els dies

Mínim 8 persones


Preu:

Grups de 8-10 persones a 45 € / persona

Grups de 11-14 persones a 40 € / persona

A partir de 15 persones a 35 € / persona


Qui és Miquel Crespi

Té més de 35 anys d'experiència com a director, actor i guionista. Després del pas per la companyia de teatre de reconegut prestigi, Cia. La Cubana i després a Cia. Les Calígulas i Cia Zootroupe i nombrosos programes per a productores i cadenes de televisió nacionals i autonòmiques Gestmusic, Gaspatxo Films, TV3, Canal Sud, TVE, ETB.

Va fundar l'ONG -Màgia PEL MON i col·labora i és soci des de fa anys a pallassos sense fronteres, realitzant diverses expedicions a l'Àfrica. Imparteix cursos d'interpretació i de creació de personatges en diferents ciutats de l'estat espanyol amb més de 500 alumnes en la seva trajectòria. Actualment treballa com a director i actor en diferents projectes.


Per fer la reserva, envieu un correu a [email protected] o al número de telèfon 934.140.948.