Err

Tu cesta : 0,00 EUR

RESTAURANT BODEGA  MIQUEL JANÉ, TASTA'L!

Obert tots els caps de setmana (també entre setmana per a grups) per a tots aquells que vulguin gaudir d'un menú de brasa o de calçotada. La brasa es fa a l'aire lliure, amb sarments i ceps de de les nostres vinyes velles. S'utilitzen productes de màxima qualitat, de temporada i de proximitat. Adaptem els menús per a vegetarians, celíacs ...

Molts són els que ens han confiat esdeveniments familiars molt especials (casaments, batejos, comunions ...) així com esdeveniments per a empreses.

Tots els dissabtes i diumenges a les 11h organitzem visites a les vinyes i al celler amb degustació dels 5 vins que elaborem a la finca on descobriran els secrets de la nostra terra i l'art d'elaborar vi i tastar-lo per interpretar tota la seva complexitat: comparteixi amb nosaltres una jornada única de natura, viticultura i enologia. Un passeig per les vinyes, una part enològica entre premses i bótes i finalitzant amb un tast dels nostres vins i productes regionals mentre s'imparteix el curs de tast.

MENÚ DE BRASA

Menú creat amb productes de màxima qualitat, de temporada i de proximidad. Hacemos la brasa a la pròpia finca, a l'aire lliure, amb sarments i ceps de les nostres vinyes.

MENÚ DE CALÇOTADA (des de gener fins abril)

Menú creat amb productes de màxima qualitat, de temporada i de proximitat, seleccionat amb "calçots" ecològics i maridat amb els vins del mateix celler.

CURS COMPLET DE VITICULTURA, ENOLOGIA I TAST + MENÚ DE BRASA

Aprofita l'oportunitat de passar un matí envoltats de natura, viticultura i enologia amb el curs de viticultura, enologia i tast i gaudeix del menú de brasa compost per un entrant, un primer, un segon i unes postres.

CURS COMPLET DE VITICULTURA, ENOLOGIA I TAST + MENÚ DE CALÇOTADA (des de gener fins abril)

Després de visitar les vinyes, el celler i el tast dels vins del mateix celler, gaudiran del menú de "calçotada", caracteritzat per un primer, un segon i unes postres.