Err

Tu cesta : 0,00 EUR
Avís Legal
AVÍS LEGAL

Objecte i acceptació
Aquest avís legal regula l'ús del nostre lloc web, del qual és titular CELLER CAL COSTAS, S.L.U. . La navegació pel lloc web de CELLER CAL COSTAS, S.L.U. atribueix la condició d'usuari i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions. Vostè s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del trànsit i aquest Avís Legal. Vostè respondrà davant de CELLER CAL COSTAS, S.L.U. o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que li puguin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Identificació i comunicacions
CELLER CAL COSTAS, S.L.U., en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informa que:

La seva denominació social és: CELLER CAL COSTAS, S.L.U.
El seu CIF és: B60916640
El seu domicili social és a: C/ NICARAGUA, 48 3R 5E - (08029) BARCELONA
Inscripció al registre mercantil :
Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la vostra disposició diferents mitjans de contacte especificats en la política de privadesa.

Totes les notificacions i comunicacions que faci amb CELLER CAL COSTAS, S.L.U. es consideraran eficaços, amb caràcter general, sempre que es realitzin pels mitjans especificats anteriorment

Condicions d'accés i utilització
El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure, però CELLER CAL COSTAS, S.L.U. condiciona la utilització d'alguns dels serveis oferts a la seva web a l'emplenament previ del corresponent formulari.

Vostè garanteix l'autenticitat i l'actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a CELLER CAL COSTAS, S.L.U. i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci.

Vostè es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis del CELLER CAL COSTAS, S.L.U. ia no emprar-los per, entre d'altres:

Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o ordre públic.
Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d'alterar, fer malbé, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de CELLER CAL COSTAS, S.L.U. o de terceres persones; així com obstaculitzar laccés daltres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals CELLER CAL COSTAS, S.L.U. presta els seus serveis.
Intentar accedir dades d'altres persones o àrees restringides dels sistemes informàtics de CELLER CAL COSTAS, S.L.U. o de tercers i, si escau, extreure'n informació.
Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de CELLER CAL COSTAS, S.L.U. o de tercers.
Suplantar la identitat d'un altre usuari, de les administracions públiques o d'un tercer.
Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra manera comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb lautorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense que intervingui la seva prèvia sol·licitud o consentiment.
Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a CELLER CAL COSTAS, S.L.U., sense que es puguin entendre com a cedits cap dels drets d'explotació sobre aquests més enllà del que és estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, vostè que accedeix a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de CELLER CAL COSTAS, S.L.U., sense que es pugui entendre que l'ús o accés a aquest li atribueixi cap dret sobre aquests.

La distribució, la modificació, la cessió o la comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L‟establiment d‟un hiperenllaç no implica en cap cas l‟existència de relacions entre CELLER CAL COSTAS, S.L.U. i el propietari del lloc web on s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per

 
Reserva Ahora