Err

Tu cesta : 0,00 EUR

BALTANA ROSAT ecològic

(Código: Vi03CAT)
8,80 EUR
Añadir a la cesta
BALTANA ROSAT ecològic
Vi produït íntegrament amb aquesta varietat, de la nostra finca de Cal Costas, a 500m del celler.
Ceps d’uns 10 anys d’edat, i en un sòl més aviat pobre, cosa que afavoreix un estrés al cep i fa que el raïm tingui una concentració de color-sucres-polifenols molt interessant. Collit a màquina de matinada i portat al celler de seguida. Derrapat i encubat en dipòsit. Cada any és diferent, però més o menys, el deixem amb les pells entre 6 i 10h, i fem un sagnat directe del dipòsit, desfangat estàtic amb fred i fermentació a temperatura controlada, sempre mantenint els aromes varietals.

Poc temps en dipòsit i embotellat el més ràpid possible, per evitar oxidacions.

Nota de tast
En vista: color no molt intens, buscant un color tirant a pàlid, però sense arribarhi, lluent i brillant amb tons vermell maduixa.
En nas: Surt el toc de fruita vermella una mica àcida, maduixa no del tot madura i un punt de magrana. Quan passen 5 min a la copa va evolucionant cap a un aroma més dolç i sedós.
En boca: és fresc, amb un punt astringent que el fa molt interessant. Té un pas per boca amable i lliscant. Es mantenen els aromes en boca força estona.
Maridatge: podria ser un vi d’aperitiu, acompanyat amb formatge manxec, escopinyes o olives de diferent tipus. També aniria bé amb pasta fresca de formatges, carn blanca amb suc o unes sardines o salmó a la brasa.

Varietats
100% Garnatxa negre
Alcohol
+/- 13,00%
Criança
Jove
 
Reserva Ahora