Err

Tu cesta : 0,00 EUR

La Ruta del Vi del Penedès

La Ruta del Vi del Penedès


El Penedès és un territori privilegiat per al cultiu de la vinya, gràcies a la influència del sol i del mar Mediterrani. El clima mediterrani moderat i el seu sòl fèrtil proporcionen les condicions perfectes per al creixement del raïm. Això fa que els vins del Penedès tinguin un caràcter únic i una gran qualitat.

DO Penedès: Una denominació d'origen amb història i qualitat
La Denominació d'Origen (DO) Penedès és coneguda com la regió amb més història i tradició vinícola de Catalunya. Aquesta zona vinícola ofereix una experiència única als amants del vi i a aquells que busquen descobrir la cultura i els paisatges vitivinícoles.
Una ruta enoturística amb molta història

La Ruta del Vi del Penedès és una ruta composta per un conjunt de cellers, vinyes i municipis que es dediquen a la producció de vi a la regió del Penedès. Aquesta zona compta amb una llarga tradició vinícola que es remunta a l'època dels romans i ha estat reconeguda per la qualitat dels seus vins al llarg dels anys.

La ruta ofereix als visitants l'oportunitat de descobrir i gaudir de la cultura del vi a la regió. A més dels cellers, la ruta també inclou altres atractius turístics com paisatges naturals, castells, monestirs i pobles pintorescs.

La passió familiar per crear vins excepcionals
El nostre celler conta amb una història que es remunta a finals del segle XIX, hem anat creixent i transformant-nos al llarg de les generacions familiars, adaptant-nos als canvis.

L'any 2002, Josep Miquel Jané va passar de la producció de vi a granel a la venda de vi embotellat sota la seva pròpia marca. Avui en dia, la quarta generació de la família continua liderant el negoci i treballant en 60 hectàrees de vinya de la més alta qualitat.

La bodega Miquel Jané es troba a Font-rubí, una zona excel·lent del Penedès coneguda com el "balcó del Penedès". Aquesta ubicació a uns 650 metres d'altitud sobre el nivell del mar li confereix als seus vins un caràcter únic. El clima més continental i sec de l'alt Penedès permet unes maduracions lentes i òptimes, i els sòls arcillo-calcaris proporcionen una acidesa destacada als vins.

Sostenibilitat i agricultura orgànica
Tenim un compromís amb la sostenibilitat i l'agricultura orgànica. Estem registrats i certificats d'acord amb la legislació europea sobre agricultura orgànica, i seguim les regles i regulacions de la DO Penedès. A més, fem un ús mínim de sulfits en nostres vins, la majoria dels quals contenen menys de 75 ppm.

Visites i activitats molt completes
Al celler fem activitats variades i molt completes de 3 hores de durada, anant més enllà d’una visita convencional amb un simple curs de tast de vins. 

Podràs triar des de fer una visita a les vinyes amb curs de viticultura, a tot el celler amb explicacions enòlogues i un tast dels nostres millors vins a rutes en bici, segway o cavall explorant els paisatges de l'Alt Penedès, totes elles amb opció de restaurant. Mira les nostres opcions i reserva la que més t'agradi!

Una visita a la Ruta del Vi del Penedès és una oportunitat per conèixer de prop la tradició vitivinícola d'aquesta regió. Els turistes poden gaudir de passejades entre les vinyes, explorar els pobles i ciutats de la zona i descobrir les diferents varietats de vins que ofereix el Penedès.

La Ruta del Vi del Penedès és una oportunitat única per descobrir una de les regions vinícoles més importants de Catalunya. Gaudiu d’aquesta ruta que ofereix una experiència enològica i cultural, amb paisatges espectaculars i vins de gran qualitat.

 

 
Escrito el  19 Jul 2023 9:39  -  Enlace permanente

Comentarios

Ningún comentario.

Escribe un comentario

Los comentarios son moderados, serán publicados luego de ser aprobados por el autor.
El nombre y el email son obligatorios. El email no será públicado.
Comentario
Nombre *
Email *
Sitio Web
 
Reserva Ahora