Err

Tu cesta : 0,00 EUR

SAUVIGNON BLANC

(Código: Vi01CAT)
9,20 EUR
Añadir a la cesta
SAUVIGNON BLANC
És l’estrella del nostre celler, degut a l’exclusivitat i bona adaptació d’aquesta varietat a les nostres finques, pocedent de les notres vinyes més joves de la Baltana Vella, d’uns 12 anys. 

Uns ceps amb uns clons seleccionats molt poc productius, fan que tinguem una bona concentració de sucres i aromes, fent que aquest vi tingui molt de caràcter. Collit a màquina de matinada, arriba fresc a primera hora del matí, encara fosc al celler.

Una maceració amb les pells d’unes 3 hores dins la premsa tancada, així n’extreiem tots els aromes de la pell. Premsat lleuger, desfangat estàtic en fred i una fermentació a temperatura controlada, per mantenir el potencial aromàtic d’aquesta varietat. Criança en inoxidable, amb poca lia fina, per mantenir el màxim els aromes.

Un vi 100% Sauvignon Blanc amb un perfil aromàtic esplèndid.

Nota de tast
En vista: Trobem un vi blanc, molt glicèric en copa, pàl·lid i brillant.
En nas: Destaquen els aromes tropicals de pinya i meló, amb un rere fons cítric i un toc de litxi.
En boca: manté els aromes que trobem en nas, els punts tropicals, amb una graduació alcohòlica als voltants dels 13 %vol, queda maquillat en boca, per la comunió excel.lent entre greixositat i acidesa.
Maridatge: un vi excel.lent per pendre a copes, també maridaria molt bé amb una bona carn vermella a la llosa, al pebre verd, peixos blaus amb suc. També amb paella d’arròs, Steak tartare, patés o embotits .
 
Varietats
100 % Sauvignon Blanc
Alcohol
+/- 13,00%
Criança
Jove

Guanyador de la medalla de bronze al Decanter World Wine Awards 2016
Guanyador de la medalla d'or al Concurs Mundial de Sauvignon 2015 per segon any consecutiu