Err

Tu cesta : 0,00 EUR

SYRAH ecológico

(Código: VINO07CAT)
9,20 EUR
Añadir a la cesta
SYRAH ecológico

El raïm deSyrah, prové d'uns ceps de més de 25 anys, situats al llindar del Parc Natural del Foix, a Castellet i la Gornal. Provinents del'agricultura ecològica, i amb un treball del sòl a consciència, aconseguim una minsa producció de raïm, cosa que fa que la concentració d'aromes i color sigui excepcional, i una cosa molt important, pot ser la que més, que la pell i les llavors aconseguim que arribin al seu punt òptim de maduració.

Raïm collit amàquina de matinada, i transportat de seguida cap al celler. Seguidament elderrapem i el posem amb les pells, als tancs de fermentació de negres. Remuntatsdiaris, normalment 2, per extreure color i aromes de les pells. Temperaturacontrolada als voltants de 23 graus. Pertast, decidim quan l'hem de descovar, potser entre 10 i 15 dies de contacte ambla pell. Un cop decidimque hem de separar el suc de les pells, ho procedim a fer, llavors fem unalleugera premsada a les pells. Un cop acabadala fermentació alcohòlica, comença la fermentació malolàctica.

Després de lafermentació malolàctica, li fem un trasbals i el deixem amb criança ambinoxidable amb les lies fines durant 4 o 5 mesos, fent-li diversos battonnage,buscant això, un vi amb més estructura i complexitat. 

Una de les cosescarecterístiques del Syrah és el seu color, sempre és molt potent. Ens trobemen vista, un syrah amb un color vermell cirera d'alt standing, amb unestonalitats blavoses-granatoses al ribet de la copa molt marcades.

En nas, ens marca un punt de pebre, barrejat amb notes molt accentuades, d'una maduixa madura,molt llaminera.

El seu pas perboca té un ventall de definicions, comencem per la seva frescor, seguidament,ens marca un punt de torrat, característic d'aquesta finca, que vindrien a serdegut, a l'extracció dels pinyols durant la fermentació. El seu pas per boca,és llarg i elegant, on també destaca la part de la fruita vermella madura. Elconjunt en boca és elegant, on l'equilibri entre la fruita, el taní i l'acidesaés perfecte.

 

Maridatge: amb peix a la planxa-brasa amb el seucondiment de all i julivert (navalles,gambes,musclos..). També amb embotits decaça (cérvol-senglar). Tataki de salmó. Qualsevol carn vermella a la brasa. Postrescom mousse de yogur amb fruites del bosc.